За нас

История

Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт” е регистрирана от Министерството  на транспорта  и вече 15 години   оперира на вътрешния и международен пазар.

Сертифициране и стандарти

Фирмата притежава лиценз за извършване на международен транспорт. Установена е и се прилага „Корпоративна политика за здраве и безопасност при работа“ може да бъде предоставена на всяка заинтересована страна при поискване през стандартната контактна форма на този сайт.

Основна дейност

Компанията   извършва международен транспорт.   В последните 5 години се специализира в хладилен превоз до всички точки на Европейски Съюз и др.

Транспорт

Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен трансопрт” разполага със собствен автопарк. Автомобилите отговарят на всички изисквания за техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари.

Транспортните средства са оборудвани с висококачествени хладилни агрегати и с най-новите и най-модерните системи за контрол на температурата,които поддържат както отрицателни, така и положителни температури. Разполагат с АТП сертификати, както и термограф за доказване на температурния контрол по време на пътуването.

Застраховки

Всички транспортни средства са с валидни и високо ниво ЧМР застраховки.

Гаранции

Извършването на доставката от нашия екип гарантира, че охладени или замразени стоки се поддържат в правилната температура през целия процес от товаренето до крайната доставка.

Транзитните времена са съобразени с желанията на нашите клиенти и  партньори.

С нашата регулярна линия под температурен режим Ви гарантираме коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.  

Мисия, Визия и Ценности

Нашата мисия е да осигурим на клиентите си качествени услуги и най-доброто обслужване. На фокус е клиентът!

Нашата визия е да бъдем предпочитаният доставчик, да постигаме високи резултати днес и взимаме точни решения за бъдещето.

За всяка организация е от основно значение да избере принципите, от които да се води в работата си. За нас такава роля имат шестте ценности: ЕФЕКТИВНИ, ВДЪХНОВЕНИ, ИНОВАТИВНИ, ЧЕСТНИ, ДИНАМИЧНИ, ОТГОВОРНИ.