Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт”

Компанията извършва международен транспорт. Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт” вече 15 години оперира на вътрешния и международен пазар. В последните 5 години се специализира в хладилен превоз до всички точки на Европейски Съюз и др.
Извършването на доставката от нашия екип гарантира, че охладени или замразени стоки се поддържат в правилната температура през целия процес от товаренето до крайната доставка. Транзитните времена са съобразени с желанията на нашите клиенти и партньори. С нашата регулярна линия под температурен режим Ви гарантираме коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.
Нашата мисия е да осигурим на клиентите си качествени услуги и най-доброто обслужване. На фокус е клиентът! Нашата визия е да бъдем предпочитания доставчик, да постигаме високи резултати днес и взимаме точни решения за бъдещето.
Сертифициране, стандарти

Фирмата притежава лиценз за извършване на международен транспорт,  регистрирана от Министерството  на транспорта.


Застраховки

Всички транспортни средства са с валидни и високо ниво ЧМР застраховки. 

Ценности

ЕФЕКТИВНИ, ВДЪХНОВЕНИ, ИНОВАТИВНИ, ЧЕСТНИ, ДИНАМИЧНИ, ОТГОВОРНИ.

Кои сме ние?

psg
Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт” предлага хладилен комплектен и групажен транспорт, експресни пратки. Нашата цел е да предоставим най-удобния възможен превоз на товари на своите клиенти, като се съобразяваме с техните желания и възможности. Ето защо осъществяваме товарен транспорт на различни по обем и тонаж доставки.
Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт” е Ваш надежден партньор, може да разчитате за получаването на най-добрата услугa. Нашият професионализъм и опит ще спомогнат за развитието на Вашият бизнес. Разполагаме с нови различни видове товарни и хладилни автомобили за предоставянето на висококачествени услуги.