ПИ ЕС ДЖИ 

Фирма “ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт” предлага сухопътен хладилен комплектен и групажен транспорт, експресни пратки в Европа и трети страни.

Дестинации

ПИ ЕС ДЖИ Международен транспорт” е специализирана в хладилен транспорт между България и страните от Европейски съюз и др. на замразени, охладени стоки, на фармацефтични продукти, които се нуждаят от специален температурен режим по време на транспортирането им.

Групажи, всякакви видове товари, включително изискващи температурен режим, опасни стоки, както на малки пратки – палетизирани и непалетизирани, за територията на цяла Европа – предлагаме Ви транспортни решения.

Дания
Полша
Германия
Холандия
Белгия
Испания
Франция
Швеция
Унгария
Чехия
Словакия
Словения
Италия
Гърция
Румъния
Австрия

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Дания. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Независимо от вида на стоките (конвенционални или опасни товари), от местните или международните разпоредби (на ЕС или извън него), ние съчетаваме разбирането на изискванията с професионалния опит и екологичната ориентация, за да осигурим подходящи сухопътни автомобилни транспортни решения.

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Полша. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Германия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Холандия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Белгия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Испания. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Франция. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Швеция. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Унгария. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Чехия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Словакия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Словения. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Италия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Гърция и всички острови в Гръция. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Румъния. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Имаме възможност да извършваме доставки до цяла Австрия. Разполагаме със ситема за следене на автомобилите в реално време. 

Хладилен транспорт – презоз на товари с температурен режим

Предлагаме бордови и хладилни камиони с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. 

Превоз на опасни товари ADR

Надежден превоз на Опасни Товари в страната и чужбина с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката.

Превоз на цели товари

Транспорт на цели товари с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. Можем да предложим гъвкавост по отношение на товарното пространство.

Превоз на експресни доставки, групажи

Възможности за вземане от всяка точка в отправната страна и доставка до всяка точка в България и обратно с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката.

Искате оферта? Имате въпроси?

Поръчка & Връзка с нас

  Контакти

  Адрес:

  София, ЖК Хаджи Димитър,
  ул. „Макгахан“ No 55

  Телефон:

  + (49)15171786261
  + (359) 876456787